Építészeti termékek

Ajtók, ablakok, lépcsők, kapuk

Bútorgyártás

Konyhák, ebédlők, hálók

Kerti építmények

Pihenők, faházak, kutyaólak

Elképzelte álmai otthonát?
Ön kitalálta, mi megvalósítjuk!

Üdvözöljük Önt az M-Wood Slovakia kft honlapján.

Családi kisvállalkozásunk generációk szakmai tapasztalatait ötvözi a modern kor igényeivel. Reméljük Ön is, mint eddig minden ügyfelünk, elégedett lesz munkánkkal.

Cégünk fafeldolgozással, és asztalosipari termékek széles skálájának gyártásával foglalkozik. Kínálatunk többek közt kerti bútorok, fedett pihenők, konyha- és egyéb bútorok, ajtók, ablakok és a legkülönfélébb külső és belső lakberendezési elemek gyártását és forgalmazását foglalja magában. Munkánkkal speciális igényeket is ki tudunk elégíteni.

Központunk Dél-Szlovákiában, a festői Csallóköz déli részén, Csicsó községben, míg telephelyünk a szomszédos Komáromfüss községben található. Fő vonzáskörünk Győr és Komárom környéke, de Budapest, Pozsony és Bécs is célterületeink közé tartozik.
 
Reméljük oldalunk kínálata elnyeri tetszését és inspirálóan fog hatni elképzelései megvalósításában. Amennyiben esetleg mégsem találna ízlésének megfelelő terméket oldalunk bő kínálatából, keressen meg bennünket. Biztosan találunk közösen megoldást. Reméljük az oldalon található referenciamunkák és cégünk gazdag története magukért beszélnek.
 
Kellemes perceket kívánunk oldalunk böngészéséhez!


Misák Pál és Károly    
 az M-Wood Slovakia kft 
társtulajdonosai       
Telephely:
Csicsó
a régi szövetkezeti telep
pošta Číčov
Nyitvatartási idő:
Hétfő - Péntek
07:00-től 15:00-ig
Keressen minket:
+421 908 585568
+421 905 852220
Email:
info@mwood.eu